EESTEC is about people, travelling and further learning...

Razmjena u Solunu – „GREECE ME UP vol.2“

Posted by on 1 јун 2013 | 0 comments

[ujicountdown id=“Internacionalni Event“ expire=“2013/06/17 11:59″ hide = „true“]

EESTEC LK Atina i ovo ljeto organizuje razmjenu. Svi EESTECovci imaju priliku da spakuju svoje stvari i apliciraju za „GREECE ME UP vol.2“, ovoga trenutka!
LK Atina želi doci bliže srcu Evrope i većini lokalnih komiteta, pa će vas voditi u drugi najveći grad u Grckoj, Solun, i tako nastaviti prošlogodišnju tradiciju.

Sjeverna kraljica, kako još nazivaju Solun je spoj tradicionalnog i modernog. Bijeli toranj, vizantijski dvorac, rimski forum, samo su neke od atrakcija koje ga čine neodoljivim. Šta više, Solun je jedan od najboljih studentskih gradova zbog ludog noćnog života. Kao što ćete iskusiti iz prve ruke, ljudi su vrlo opušteni.

Takođe ćete imati priliku posjetiti neka vrlo lijepa mjesta, kao što je Edese koji je dobro poznat po svojim vodopadima, zatim poznati istorijski grad Vergina i jedan od najvećih vodenih parkova u Evropi!
Poslednje, ali ne i najmanje važno, svaki učesnik će imati priliku da učestvuje u Međunarodnom motivacionom vikendu u Halkidikiju, u kampu Univerziteta u Solunu. .

Ne propustite ovu priliku da posjetite Grcku i samo mislite na sunce, plaže, zabavu i EESTEC.

Broj participanata: 20
Kotizacija: 50 €

Naziv: „Razmjena u Solunu – „GREECE ME UP vol.2“
Organizator: LK Atina
Vrijeme održavanja: 22. – 28.jul 2013.
Deadline: 17. jun 2013.
Apliciraj!
If you like this post Share it with your friends...
  • Tweet

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *