EESTEC is about people, travelling and further learning...

Razmjena u Krakovu – Charge Up in Krakow – Spring Exchange 2013

Posted by on 27 фебруар 2013 | 0 comments

[ujicountdown id=“Internacionalni Event“ expire=“2013/03/09 11:59″ hide = „true“]

Poslije veoma uspješne prošlogodišnje razmjene LK Krakov se odlučio da napravi još bolji događaj za vas.
Dali su sve od sebe da omoguće da vas što više dođe,  pa će ove godine 18 entuzijastičnih EESTECovaca posjetiti Krakov i provesti sedam dana u gradu sa najvecim brojem studenata u Poljskoj. Zadovoljstvo nam je objaviti da se kapije Krakova otvaraju ponovo za vas.
Iskusit cete kako je to živjeti u najvecem kampusu za studente u Poljskoj sa preko 9000 studenata. Predstavićemo vam najznačajnije dijelove Krakova i malo Poljske istorije.

Pošto je malo vremena planirano za akademski dio, imaćete puno vremena za za opuštanje i punjenje baterija za ostatkak semestra. Nece biti mogucnosti za dosadu. Pripremljen je odlican program za vas što ukljucuje vožnju bicikla koja se završava naveče sa testiranjem piva na otvorenom, legendarno lasertag takmicenje i mnogo, mnogo više.

Na kraju sedmice se putuje u Zakopane – prelijep grad u podnožju Tatra planine, poznat takođe kao zimska prijestolnica Poljske i kao centar Goralske kulture. Tu ćete imati priliku uživati u ljepotama najvećih Poljskih planina i lokalnog folklora.

NAPOMENA: Kada rezervišete karte znajte da se vracamo u Krakov (iz Zakopana) u nedelju u podne. Ako ste namjeravali ici na EESTECov kongres poslije, postoji jeftin prevoz ( 50 €) do Minhena. Možemo vam pomoci u sređivanju dodatnih noćenja i kupovanju karata.

Naziv:  Charge Up in Krakow – Spring Exchange 2013!
Organizator:  LK Krakov
Vrijeme održavanja:  14. – 21. april 2013.
Deadline:  9. mart 2013.
Apliciraj
If you like this post Share it with your friends...

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *