EESTEC is about people, travelling and further learning...

Naučno – stručni simpozijum INFOTEH – Jahorina

Posted by on 25 фебруар 2013 | 0 comments

Naučno – stručni simpozijum INFOTEH® – Jahorina nastavak je međunarodnog Simpozijuma Jahorina koji je posljednji put održan 1991. godine u hotelu Jahorina na Jahorini. Cilj simpozijuma je da okupi eksperte, naučnike, inženjere, istraživače i studente koji se bave informacionim tehnologijama i njihovom primjenom u sistemima upravljanja, komunikacionim, proizvodnim i elektronskim sistemima, energetici, kao i u drugim oblastima od interesa za brži i uspješniji razvoj sredine u kojoj živimo. Simpozijum posebnu pažnju posvećuje mladim istraživačima i studentima organizovanjem posebne studentske sesije.

Simpozijum se održava u hotelu Bistrica na Jahorini, u periodu od 20. do 22. marta 2013. godine. Glavni organizator ovog simpozijuma je Elektrotehnički fakultet, Univerzitet u Istočnom Sarajevu. EESTEC LC Istočno Sarajevo organizuje radionicu Jahorina Spring Break u okviru koje i posjeta naučno – stručnom  simpozijumu INFOTEH.  Radionici će prisustvovati oko 20 studenata elektrotehike i informatike iz različitih evropskih gradova, od kojih skoro polovina ima objavljene radove na naučnom simpozijumu INFOTEH.

Ovaj simpozijum je naročito koristan studentima treće i četvrte godine, ali je veoma posjećen i od strane mlađih kolega. U ime svih članova studentske organizacije EESTEC pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže na Jahorini, tokom naučnog simpozijuma, da upoznaju nove ljude, steknu nova iskustva…

Takođe vas sve pozivamo da uživate sa nama tokom nezaboravnih 7 dana međunarodne radionice Jahorina Spring Break 2013!

Za više informacija o naučno – stručnom simpozijumu INFOTEH pogledajte prezentaciju ili posjetite zvanični sajt www.infoteh.rs.ba.

If you like this post Share it with your friends...

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *