EESTEC is about people, travelling and further learning...

Radionica u Madridu – Going Green!

Posted by on 16 фебруар 2013 | 0 comments

[ujicountdown id=“Internacionalni Event“ expire=“2013/03/24 11:59″ hide = „true“]

Dragi EESTECovci,
Ovog maja Madrid će biti destinacija gdje ćemo se sastati. Sa ponosom vam predstavljamo ovogodišnju radionicu, sa potpuno novim nazivom: Going Green! zasnivanoj na izazovnom polju Ekološke tehnologije.

Živimo u društvu u kojem potreba za energijom raste. Ova rastuća potreba postala je pravi problem i direktno utiče na našu okolinu i prirodne resurse. Prema tome nije iznenađenje da su kompanije počele tražiti mogućnosti održivijeg proizvodnog modela i ulažu dio svojih prihoda u novu ekološku tehnologiju. Međutim, šta je to ekološka tehnologija? To je samo primjena tehnologije i eko-nauke u svrhu očuvanja našeg ekosistema. Ekološka tehnologija je područje novih, inovativnih načina da napravite promjene u svakodnevnom životu.

Trenutno ova čista tehnologija je u početnim fazama razvoja tako da budučnosti može donijeti samo veće i bolje stvari.
U okviru ove eko teme, predavanja će detaljnije obraditi pitanja energetske učinkovitosti, održivog razvoja ili eko-prijateljskih objekata. Pored toga, sedmica će biti završena posjetom nekih Univerzitetskih laboratorija, posjećeni će biti i istraživački centri firmi, pa čak i pravi primjeri održivih kuća. Dakle, od 5. do 12. maja participanti će imati priliku da povećaju svoje teoretsko i praktično znanje o svemu tome.

Ali to nije sve! Domaćini nisu zaboravili na njihov grad, Madrid, i planiraju vam otkriti njegove glavne i sporedne tajne. Tokom popodneva istorija će biti otkrivena pred vašim očima kroz spomenike i građevine, a noći će biti posvećene istraživanju značenja riječi „fiesta“. Glavni grad Španije poznat je po tome da nikad ne spava ,i oni nas pozivaju da to otkrijemo sa njima (da li ćete biti spremni isprobati vlastite granice? ).

Da bi završili događaj na najbolji mogući način, pripremili su poseban vikend u prirodi. Dva dana, izgubljeni u ruralnom području u blizini planine. Vrijeme za opuštanje, vrijeme u prirodi, a ponovo, vrijeme za provod.
Šta još možete poželjeti?

Sve će to začiniti njihovim španskim duhom. Pijenje sangrije ili jedenje tortilje i šunke, zajedno s njihovim prirodnim veselim stavom će vas približiti živahnoj španskoj kulturi. Ne ustručavajte se i aplicirajte, imate vremena do 24 marta da razmislite.

Naziv:  Going Green!
Organizator:  LK Madrid
Vrijeme održavanja:  5. – 12. maj 2013.
Deadline:  24. mart 2013.
Apliciraj!
If you like this post Share it with your friends...

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *