EESTEC is about people, travelling and further learning...

Radionica u Minhenu – Women in Engineering 2013

Posted by on 5 фебруар 2013 | 0 comments

[ujicountdown id=“Internacionalni Event“ expire=“2013/03/05 11:59″ hide = „true“]
LC Minhen vam predstavlja radionicu koja će trajati od 23. do 30. aprila. Radionica će se održavati upored sa EESTEC kongresom 2013.
Tokom četiri dana seminara djevojke će nauciti kako da koriste svoj glas, kako da se izjasne i istaknu u radnom okruženju. Činjenica je da žene zarađuju manje i da imaju manje bitne pozicije na poslu. Često ove činjenice dovode do predrasuda o ženama te se one prestaju boriti za sebe.
Seminar u Minhenu pokazaće vam kako da iskoristite prilike i proširite svoje poslovne vidike. Takođe pomoću ženskog  kontakt foruma imaćete priliku da se upoznate i razmjenite iskustva sa ženama koje već rade kao inženjeri. 25og aprila, imaćete šansu da prisustvujete „EESTEC Open Day“, gde imate priliku da uspostavite kontakte sa predstavnicima kompanija kao i drugim sponzorima i sa stranim studentima.

Takođe ćete imati priliku da se upoznate sa Bavarskom kulturom i noćnim životom u Minhenu. Radionica ce se odvijati za vreme „Ofspring“ festivala.

NAPOMENA: Izlasci su zajedno sa učesnicima kongresa i tako ćete imati uvid u kongres, ali ipak prvenstveno ste tu zbog radionice.  Ovo je ekskluzivna radionica i u obzir se uzima vaše motivaciono pismo. Takođe se u obzir uzima i motivacija, napredak studija, nivo poznavanja engleskog jezika.
Pismo treba da sadrži od 500 do 1000 riječi.

Naziv:  Women in Engineering 2013
Organizator:  LK Minhen
Vrijeme održavanja:  23. – 30. april 2013.
Deadline:  5. mart 2013.
Apliciraj!
If you like this post Share it with your friends...

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *