EESTEC is about people, travelling and further learning...

Radionica u Eskišehiru – Just Cheat It

Posted by on 5 фебруар 2013 | 0 comments

[ujicountdown id=“Internacionalni Event“ expire=“2013/02/15 11:59″ hide = „true“]

– 2 kasike kreativnosti
– 1 solja timskog rada
– 1 cajna kasicica tehnologije
– 2 boce zabave
– 15 participanata sa „EESTEC duhom“

Pethodno zagrijte vaše procesore na 60-80 stepeni Celzijusa.

Lagano nagnite vaš ekran za savršen pogled. Oslobodite malo prostora na vašem hard disku. Podjelite EESTEC-ovce u timove. Napunite memoriju tehologijom.Pomješajte kreativnost, timski rad i zabavu.Pecite u prethodno zagrijanom procesoru jednu nedelju. Konačno dodajte malo prevare. Uživajte u igri!

Imate recept, imate duh. Samo zagrijte vaše procesore i pomješajte sve to na novoj radionici LC Eskišehira! Radionica „JUst cheat it“ biće održan od 16.do 23. marta. Predmet događaja je razvoj video-igara (posebno onih za mobilne telefone). Bićete trenirani da steknete potrebno znanje da napravite igru za mobilni telefon bez predhodnog iskustva. Predavanja će pokriti i teoretski i praktični dio razvoja video igara. Nakon što se teorijski upoznate sa osnovama dizajna igara, programiranje igrica koristeći Unity3d igračku konzolu će biti praktično izvedeno.

Bićete podjeljeni u timove da napravite vaše igrice, neki studenti umetnosti sa Anadolijskog Univerziteta će se takođe pridružiti timovima u ovoj fazi. Tada ćete imati vremena da razvijete vaše igrice u opuštenom razvojnom okruženju.

Dok danju kreirate vaše igrice noću ćete imati sjajne žurke i aktivnosti da vas osvježe! Tradicionalni EESTEC-ovi događaji kao što je multi-kulturalna noć i gradski reli su planirani za vas.

Ako želite da imate visoko produktivnu nedelju punu zabave i EESTEC-ovskog duha pozvani ste u Eskišehir!

Molimo ne zaboravite da pomenete svoja iskustva u programiranju u svojoj aplikaciji. Nije neophodno, ali osnovno znanje iz programiranja je poželjno.

Naziv:  Just Cheat It

Organizator:  LK Eskišehir

Vrijeme održavanja:  16. – 23. mart 2013.

Deadline:  15. februar 2013.

Apliciraj!

If you like this post Share it with your friends...

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *