EESTEC is about people, travelling and further learning...

Radionica u Tuzli – EESTEChnology

Posted by on 28 јануар 2013 | 0 comments

[ujicountdown id=“Internacionalni Event“ expire=“2013/02/22 23:59″ hide = „true“]

LK Tuzla vas poziva na svoju novu radionicu!
Mikrokontroleri? Zvuči poznato, zar ne?

Ako ne sada, onda u nekom trenutku tokom studiranja dobićete priliku da radite sa jednim. Kasnije postoji velika šansa da dobijete jedan da se igrate u svojoj kancelariji.

Primjena mikrokontrolera u cilju poboljšanja efikasnosti energetskih sistema je nešto novo. Zbog toga je LK Tuzla odlučio da organizuje radionicu na temu „Rapid Instrumentation for Customized Energy Efficient Systems“.
Ne brinite nećete potrošiti sve vrijeme slušajući predavanja, jer su za vas obezbjeđeni potpuno novi mikrokontroleri za igru u laboratoriji. Znanje koje će te dobiti obezbjediće vam ulaznicu u veliki svijet mikrokontrolera.

Istekovci iz Tuzle pripremili su mnogo iznenađenja za participante. Ako želite da uživate u spoju tradicionalnog i modernog, spoju istoka i zapada, „grad soli“ je mjesto koje zaista morate posjetiti. Panonsko jezero, jedino slano jezero u Evropi je nešto što se ne propušta. Takođe imaćete priliku da posjetite fabriku soli, kao i muzej soli. Nakon par dana predavanja participanti će imati priliku da se odmore u Zlači, čuvenom turističkom odmaralištu u blizini Tuzle.

Aplicirajte! LK Tuzla čeka na vas!

Naziv:  EESTEChnology
Organizator:  LK Tuzla
Vrijeme održavanja:  24. – 31. mart 2013.
Deadline:  22. februar 2013.
Apliciraj!
If you like this post Share it with your friends...

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *