EESTEC is about people, travelling and further learning...

Radionica u Cirihu – Slot Engines Xtreme

Posted by on 17 јануар 2013 | 0 comments

[ujicountdown id=“Internacionalni Event“ expire=“2013/02/17 23:59″ hide = „true“]

Ne tako davno, LK Cirih je organizovao fantastičnu grupu EESTEC-ovaca da ponovo naprave poznatu smartphone igru “Angry Birds”. To ih je stavilo pod veliki pritisak da naprave ovogodišnju radionicu još primamljivijom. Nakon intenzivnog procesa odlučivanja, tema njihove sljedeće radionice: „Slot Engines Xtreme”  će vas upoznati sa malim, ali fascinantnim svijetom autića na šinama. Na ovoj radionici, će te se takmičiti da napravite najbrži autić. Sigurni smo da će te biti fascinirani ovim malim autićima – napravljenim od strane kompanija kao sto je Carrera – koji ubrzavaju od 0 do beskonačne brzine na samo pritisak dugmeta.

Imaćete šansu da iskažete vašu kreativnost, kao i inženjerski talenat. Kako? Provešćete većinu vašeg vremena praveći vaš mali električni motor – centralni dio vašeg mini trkačkog autića. Na kraju testiraćete vaše autiće do njihovih granica na javnoj trkačkoj stazi.

Naravno, to nije sve – ni blizu. Koliko god cjenili akademski dio ove radionice, LK Cirih takođje je poznat po nekim od najfinijih kulturnih aktivnosti u EESTEC-u. Ne želimo da otkrijemo čitav program, ali evo nekih detalja:
Prvi put ikada, prisustvovaće se „Sächsilüüte” u Cirihu. To je proljećna tradicija koja, u današnjoj formi, datira sve do 1902. Nakon prekrasne parade, Böögg, veliki snješko napunjen petardama, će biti spaljen na velikoj logorskoj vatri. Kaže se da vrijeme koje prođe od početka vatre do eksplozije Böögg-ove glave odlučuje kakvo će biti vrijeme tokom ljeta…
Ostale kulturne aktivnost uključuju izlaske u klubove kao i gradski reli. Takođje, nakon sedmice uzbuđenja, visokog nivoa performansi tokom i dana i noći, imaćete šansu da se opustite i uživate u zabavnim aktivnostima na motivacionom vikendu u Švacjarskim planinama.

Ovo i jos više fantastičnih iskustava vas čekaju u Cirihu. Nikakvo predhodno znanje nije neophodno, ali od vas se očekuje da budete spremni za ozbiljnu zabavu.

Naziv:  Slot Engines Xtreme
Organizator:  LK Cirih
Vrijeme održavanja:  14. – 21. april 2013.
Deadline:  17. februar 2013.
Apliciraj!
If you like this post Share it with your friends...

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *